Pe parcursul cercetărilor s-a aflat că fotbalistul avea de gând să-și ceară iubita de soție în timpul unei călătorii la New York, dar înainte de plecare relația lor se răcise, pentru că el începuse să ia steriozi. Iubita lui a declarat că substanțele pe care le lua i-au modificat comportamentul. În final, cei doi s-au despărțit, dar mama tânărului spune că asta s-a întâmplat din cauza mesajelor pe care fiul său le-a descoperit în telefonului logodnicei sale. Conținutul acestor mesaje nu a fost, însă, dezvăluit.

Jacob Standbridge, un fotbalist deja cunoscut la 21 de ani, a murit după s-a aruncat sub roțile unui tren expres, la 12 ore după ce s-a despărțit de iubita lui, din cauza unor mesaje pe care le-a descoperit în telefonul fetei.

Standbridge, fost mijlocaș la echipa englză Stoke City, s-a aruncat în fața trenului de mare viteză imediat după ce i-a trimis mamei sale un mesaj: „Mama, te iubesc atât de mult! Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine. Îmi pare rău”.

Jacob Standbridge, care era fotbalist si profesor de sport, a murit la scurt timp după incidentul șocant, înregistrat în octombrie, anul trecut. Decesul tânărului a făcut obiectul unei anchete penale, scrie presa britanică.

218 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =