Caută
Close this search box.

FOTO. Bomba mondenă a toamnei: Filmată în pat cu un celebru actor, chiar de soțul ei!

Una dintre cele mai frumoase vedete de televiziune este protagonista momentului în showbizul românesc.

Fosta „Abramburica” joacă în „Mo”, un film regizat chiar de soțul ei, Radu Dragomir. Iubitorii de film, dar și fanii Danei Rogoz – foto – abia așteaptă lansarea din 4 octombrie, mai ales că vedeta va fi și protagonista unei scene „fierbinți”, jucată împreună cu Răzvan Vasilescu. Cei doi au filmat scene scene de sex explicit (sex oral şi un viol), iar pentru Rogoz a fost o adevărată provocare, după cum scrie cancan.ro.

„Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă Răzvan Vasilescu nu ar fi acceptat rolul. Am filmt 13 zile la acest proiect”, a declarat Radu Dragomir, regizorul filmului. „Aştept demult filmul ăsta. Am primit cadou scenariul de la Radu într-o formă aproape finală. Răzvan Vasilescu e un partener absolut minunat. Mi-a fost profesor în Universitate, la repertoriu, dar n-am mai jucat cu el până acum”, l-a completat și Dana Rogoz.

Chestionat pe marginea scenei de sex dintre soția sa și Răzvan Vasilescu, Radu Dragomir a explicat că este mult mai dificil să fii regizor decât soțul Danei Rogoz. „Scena aia de sex a fost foarte dificil de făcut pentru că era o miză imensă pentru film, în primul rând, şi toată lumea s-a concentrat pe ea. A mers bine, toţi aveam acelaşi interes, trebuia să iasă bine şi nu ne-am gândit la altceva”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri