Caută
Close this search box.

FOTO. Elena Udrea pregătește o surpriză românilor

elena udrea

Elena Udrea a revenit de două luni în țară, și-a botezat fetița și face planuri de viitor. Fostul ministru al Turismului a mărturisit într-un interviu înainte de a-și boteza copila că nu mai vrea să facă politică, dar se va îndrepta spre un alt domeniu, pe care până acum l-a păstrat strict secret.

Fosta blonda de la Cotroceni a mărturisit care sunt planurile sale de viitor în privința vieții profesionale. Elena Udrea a declarat înainte de botezul micuței Eva Maria că va continua să stea acasă cu copilul, dar în același timp se gândește să se angajeze. Fostul ministru al Turismului a spus că nu se mai vede făcând politică, ci are mai multe planuri profesionale de viitor.

Elena Udrea a încheiat capitolul numit politică și a mărturisit că în urmă cu cinci ani își depunea candidatura pentru alegerile parlamentare, iar acum are parte de un moment mult mai important: botezul fetiței sale. „Nu mă gândesc la politică”, a spus Elena Udrea.

Care este domeniul în care vrea să se angajeze Elena Udrea

Elena Udrea a anunțat că are mai multe activități profesionale de viitor și se gândește să devină avocat. „Cu avocatura, om vedea, pentru că ceva activitate trebuie să am, nu pot să rămân acasă. Cert este că s-a întâmplat un miracol, copilul a venit într-o perioadă în care nu poți să spui că a fost neapărat bună, dar a fost bună că am putut să stau cu el”, a declarat fostul ministrul al Turismului pentru Realitatea TV. 

„Chiar mă gândesc că o să fie o surpriză ceea ce voi face eu în continuare, profesional. În politică nu ar fi o surpriză pentru nimeni dacă aș reveni. Pot să vă spun că se referă la activitățile mele profesionale de viitor, nu la cariera politică, despre care nu discutăm acum”, a încheiat Elena Udrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri