Caută
Close this search box.

Când și de ce va reveni Cahill lângă Simona Halep

MagnaNews a reacționat prompt, astăzi, ceva mai devreme, anunțându-și cititorii că Simona Halep a decis să reia, oficial, colaborarea cu antrenorul Darren Cahill. Așteptam cu toții acest lucru, chiar ceva mai devreme, eventual, dar iată că vestea bună a sositt – în sfârșit – și Simona revine alături de antrenorul care a contribuit enorm la ascensiunea sa pe poziția de lider mondial.

Pentru noi nu numai că este o mare bucurie. Dar nu constituie niciun fel de surpriză. Dimpotrivă.

MgnaNews a fost singura publicație care, chiar în ziua în care s-a anunțat despărțirea celor doi, în urmă cu aproape un an, a scris, cu subiect și predicat, că DARREN CAHILL VA REVENI LÂNGĂ SIMONA HALEP. Nu că ar fi fost atunci vreo farsă, nici pe departe, dimpotrivă. Cahill chiar a simițit nevoia de odihnă și de timp petrecut cu familia. Iar Simona, pe bună dreptate, a încercat diverse alte variante, inclusiv fără antrenor.

Dar, revenind, vă invităm cu plăere să recitiția materialul de mai jos, pe care îl găsiți și în arhiva MagnaNews, apărut în seara zilei de 10 noiembrie 2018, la foarte scurt timp după anunțul despărțirii.

Exclusiv. Când și de ce va reveni Darren Cahill lângă Simona Halep

Am intuit inclusiv faptul că reapropierea nu are mari șanse înainte de Wimbledon, dar are cele mai mari șanse în  preajma Us Open… Mult succes , Simona și Darril…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri