O femeie cu cetățenie română a fost împușcată de iubitul italian în dimineața zilei de marți, 17 septembrie, după ce a amenințat că pleacă în țara natală. Românca în vârstă de 40 de ani se luptă pentru viața sa.

O româncă a fost împușcată de iubitul italian

O femeie de 40 de ani a fost împușcată de mai multe ori de iubitul italian. Cei doi locuiesc în Calascibetta Sicilia şi împreună un copil. Elizabeta și Gaetano s-au certat în dimineața zilei de marți și românca a amenințat că își ia copilul și pleacă în România. La auzul acestor vorbe italianul a pus mâna pe armă și a împușcat-o pe femeie în zona toracică, abdomen și în zona inghinală, conform Cancan.

Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile după ce s-au speriat la auzul focurilor de armă. Gaetano, în vârstă de 64 de ani, a fost reținut de carabinieri fiind acuzat pentru infracțiunea de tentativă de omor. Ulterior, Gaetano Giannotto a fost transferat în penitenciarul din Catania unde și-a așteptat interogatoriul.

Femeia împușcată de italianul de 64 de ani luptă pentru viața sa

Românca a fost transportată de urgență la spitalul Cannizzaro din Catania cu un elicopter. Elizabeta Zamacau urmează să fie supusă mai multor intervenții chirurgicale extrem de delicate fiind rănită în mai multe zone ale corpului. Femeia se află în stare gravă și se află între viață și moarte. Medicii italieni sunt momentan rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Elizabeta Zamacau este originară din Brașov. Românca a trăit în concubinaj alături de italianul Gaetano Giannotto într-o casă din zona rurală a localității Calascibetta din provincia Enna (Sicilia). Din relația celor doi a rezultat și un copil cu care femeia și-ar fi dorit să se întoarcă în țară.

206 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here