Caută
Close this search box.

FOTO Trei elevi din clasele primare au vandalizat școala pentru că s-au enervat din cauza unei jucării

Imagini incredibile au apărut în spațiul public. Trei elevi din clasele primare și-au vandalizat școala. S-a întâmplat în comuna Clejani din Giurgiu. Copii au povestit că au intrat în școală pe geamul unei clase.

Imagini pentru copii au vandalizat scoala

Motivul pentru care au distrus în proporție de 90 la sută școala? S-au enervat în momentul în care o jucărie a început să cânte. Timp de câteva ore, copiii cu vârste de 7, 9 și 10 ani au vandalizat cinci clase, cancelaria și toaletele.

Imagini pentru copii au vandalizat scoala

Ei au distrus o parte din mobilier, au aruncat jucării, cărți, caiete și au rupt ușile. Copiii au fost descoperiți de femeia de serviciu. Doi dintre ei făceau duș. Primarul comunei susține că acum se lucrează, iar școala va fi redeschisă luni.

Imagini pentru copii au vandalizat scoala

În trei ore, cei trei au vandalizat cinci clase, trei pentru învăţământul primar şi două de grădiniţă, cancelaria, grupul sanitar şi centrala termică.

Au rupt mobilierul şcolar şi materialele didactice, iar apoi le-au aruncat peste tot, au spart uşile, au distrus grupul sanitar şi centrala termică.

Imagini pentru copii au vandalizat scoala

După ce au obosit, copiii au mers la grupul sanitar, au deteriorat instalaţia electrică, iar doi dintre ei au început să-şi facă duş. Aşa au fost găsiţi de către femeia de serviciu a şcolii, care venise să facă curăţenie. Unul dintre copii a fugit dezbrăcat acasă, s-a îmbrăcat şi a revenit la şcoală pentru a vedea ce se întâmplă. Poliţiştii l-au găsit urcat pe clădirea sălii de sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri