Caută
Close this search box.

Gabi Balint, primul mesaj după infarct: Am realizat cât sunt apreciat în ţara mea şi asta mi-a dat putere

Gabi Balint, fostul mare fotbalist al României a scris pe pagina sa de facebook primul mesaj după infarctul suferit.

Mulţumesc pentru toate mesajele voastre (mult mai multe decît cele pe care le primesc de ziua mea sau de Craciun) ? Mulţumesc că v-aţi facut griji şi v-aţi rugat pentru mine! Am realizat cît sunt apreciat în ţara mea şi asta mi-a dat putere. Totuşi când mi-am citit CV-ul pe anumite platforme online… Balint a fost…a jucat…a cîştigat… Brrr… Senzaţia că eram deja plecat cu mingea la picior m-a cuprins.?

Mă înclin în faţa colectivului de medici si asistenţi de la institutul de urgenţă pentru boli cardiovasculare Dr. C.C. Iliescu. Datorită lor mai pot să hoinăresc şi eu prin viaţă. Nu există cuvinte care să-mi exprime mulţumirea”, a scris Gabi Balint.

”De vreo 5 zile tot privesc pe fereastra salonului spitalului Fundeni și mă întreb: O fi Lăcă sau îngerul meu pazitor?!”, a scris, cu umor, una dintre legendele fotbalului românesc.

Foto: Facebook/Gabi Balint

La finalul mesajului său, Gabi Balint a transmis că niciodată nu s-a gândit că o să ajungă într-o asemenea situaţie.

În fiecare zi ne intersectăm cu ea în oraș. Ambulanța. O privim cum trece în viteză cu girofarurile și sirena pornite, strecurîndu-se printre mașini. Niciodată nu m-am gîndit că într-o bună zi aș putea fi eu cel care are nevoie de ajutor. Rămîneți în mașini! Priviți-o de acolo! ?✌”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri