Caută
Close this search box.

Gazonul de la Craiova este “varză”

Gazonul de pe Ion Oblemenco este aproape impracticabil după ce a găzduit două meciuri din șaisprezecimile Cupei României, într-un interval temporar mai mic de 24 de ore. După ce FC U Craiova a jucat pe cel mai mare stadion din Bănie, marți seară, de la 21:30, U Craiova, echipa din Casa Pariurilor Liga 1, a disputa meciul cu CSM Reșița pe același gazon, miercuri de la ora 18:45.

Gazon impracticabil pe “Ion Oblemenco” după 210 minute de fotbal

Gazonul stadionului “Ion Oblemenco”, celebru deja pentru brazdele care se ridică de la sol la aproape fiecare meci, a ajuns cu adevărat într-o situație delicată după ce două meciuri din șaisprezecimile Cupei României s-au disputat pe cel mai mare stadion din Bănie în mai puțin de 24 de ore. Marți seară, de la ora 21:30, FC U Craiova, formația din Liga 3 a jucat cu U Cluj, un meci ce s-a decis după prelungiri.

Miercuri, începând cu ora 18:45, U Craiova a intrat pe gazonul de pe “Oblemenco”, vizibil afectat de jocul disputat în ziua precedentă. După doar câteva minute, suprafața de joc a celui mai mare stadion din Bănie dădea semne grave de uzură, nenumărate brazde fiind ieșite, lucru previzibil având în vedere istoria gazonului și cele 210 minute de fotbal jucate în mai puțin de 24 de ore.

Trei meciuri în mai puțin de 7 zile

Gazonul a făcut și o victimă. Uros Cosic, fundaș la U Craiova, a ieșit accidentat în minutul 68 al disputei cu CSM Reșița, iar entorsa de la gleznă pe care a suferit-o a fost, cel mai probabil, cauzată de suprafața de joc.

După cele două jocuri din Cupă, stadionul Ion Oblemenco va găzdui un al treilea meci într-un interval mai mic de 7 zile. U Craiova întâlnește Viitorul în etapa a 11-a din Casa Pariurilor Liga 1, luni, de la ora 20:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri