Alexandru Cumpănașu și-a ieșit din minți, miercuri seară, la România TV, într-un SCANDAL cu avocatul Pavel Abraham, fost general și colonel de Poliție și Miliție.

Alexandru Cumpănașu nu-l lăsa pe Pavel Abraham să-și spună punctul de vedere și vorbea doar peste el în încercarea de a-l acoperi. ”Cu un infractor din Poliție nu vreau să vorbesc”, i-a spus Alexandru Cumpănașu lui Pavel Abraham. În replică, acesta din urmă a zis: ”Să îți fie rușine!”

Alexandru Cumpănașu l-a amenințat că îi face plângere penală: ”Ați mai fost cercetat pentru infracțiuni din MAI. Protejați niște interlopi și infractori”. ”Ce ai făcut tu pentru România?”, i-a replicat fostul polițist.

Alexandru Cumpănașu s-a supărat când Pavel Abraham l-a întrebat câți bani a plătit la hotelul MAI ”fiind cazat gratuit”. Unchiul Alexandrei, fata dispărută din Caracal, a zis că nu a stat cazat nicio zi.

”Ați patronat sistemul acesta nenorocit împreună cu alți generali, iar acum vă permiteți să veniți, în fața noastră, ca avocat! Clanurile nu au apărut astăzi!”, a mai zis Alexandru Cumpănașu.

”De ce aducem astfel de oameni la televizor?”, a întrebat Pavel Abraham, cu referire la Alexandru Cumpănașu.

 

248 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 4 =