Caută
Close this search box.

Grațiela Gavrilescu spune că, alături de armata ALDE, a fost dezamăgită. „Nu pot să îi înșel pe alegătorii mei”

Grațiela Gavrilescu

Grațiela Gavrilescu, unul dintre miniștrii ALDE care au ieșit de la guvernare, dar care a întors armele ulterior, acceptând propunerea Vioricăi Dăncilă pentru a reveni în Executiv, a făcut declarații după scurta intervenție publică a premierului, de joi seara.

Gavrilescu a fost ministrul Mediului în guvernarea PSD-ALDE, a ieșit de la guvernare, dar s-a răzgândit și s-a poziționat de partea lui Teodor Meleșcanu, acceptând să revină la Ministerul Mediului, ca propunere a premierului Vioricăi Dăncilă:

”Am luat hotărârea să accept propunerea pentru ministru al Mediului pentru că am vrut să dau un semnal politic: fac parte dintr-o echipă, dintr-un partid care are rezultate, are alegători, care nu pot fi purtați pe drumuri și nu pot să nu le creez niciun viitor.

Am considerat că este bine pentru ALDE ca proiectul început în 2016 să continue. Aștept Delegația Permanentă Națională, cea care spune clar cum poate să fie exclus un membru: prin votul majorității delegației Permanente Naționale. Nu pot să îi înșel pe alegătorii mei, cei care au crezut într-un partid nou format, cu o ideologie liberală (…)

Alături de colegii mei, primari, parlamentari, toată armata ALDE, pentru că suntem o armată, am fost dezamăgită (…) ALDE a fost creat în jurul lui Călin Popescu Tăriceanu pe care îl recunosc în continuare drept președinte (…), dar în momentul acesta e momentul pentru o reorganizare a partidului. Nu am spus că fără Călin Popescu Tăriceanu.

Consider că trebuie să poarte un dialog cu toți cei din ALDE (…) Eu sunt un om de cuvânt, dar când simt că nu mai pot să respir trebuie să mă întorc la oamenii care m-au votat (…) Nu mă poate păcăli nimeni pe mine, doar alegătorii mă pot pedepsi și să nu mă mai voteze”, a declarat deputatul ALDE Grațiela Gavrilescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri