Caută
Close this search box.

ÎNCĂ UN CUTREMUR, sâmbătă seara!

Un cutremur destul de important pe scara Richter s-a produs în cursul serii de sâmbătă, 21 septembrie. Cutremurul s-a produs în județul Vrancea la ora 18:54 și a fost simțit în mai multe orașe din zonă. Momentan nu se cunosc detalii despre victime sau pagube materiale.

Așadar, zona Vrancea a fost zguduită din nou de un seism cu magnitudinea de 3,1 grade pe scara Richter. Cutremurul s-a produs la ora locală 18:54, la o adâncime de 103 kilometri. Epicentrul seismului a fost stabilit în județul Vrancea la o distanță de 8 kilometri vest de localitatea Nereju și 44 de kilometri vest de Focșani, informează INFP.

Cutremurul a fost de  intensitate relativ mică și nu a fost simțit în marile orașe. Seismul nu a produs pagube și nu se cunosc nici informații despre eventuale victime. În plus, ieri, 20 septembrie, un seism de 4 grade pe scara Richter s-a produs în județul Vrancea la o adâncime de 129 de kilometri.

Cutremurul din această seară este al doilea cutremur care s-a produs în cursul acestei zile pe teritoriul Europei. Albania a fost zguduită de un cutremur de 5,6 grade pe scara Richter, care s-a resimțit în toată Peninsula Balcanică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri