Mugur Ciuvica critica dur decizia lui Tariceanu de a scoate ALDE de la guvernare, sustinand ca ALDE a devenit acum „un partid in haos”. Ciuvica si-a declarat in mai multe randuri, la Antena 3, sustinerea si chiar admiratia fata de actiunile lui Tariceanu.

„ALDE este un partid in haos. In mod normal ALDE este mai spre cadere pentru ca e clar ca oamenii nu prea stiu ce urmeaza sa faca si asta este cel mai rau. Faptul ca au iesit de la guvernare nu ar fi o problema in sine. Problema este ca nu au explicat de ce au iesit foarte clar, in asa fel incat votantii lor sa inteleaga o idee. Si renuntarea domnului Tariceanu a fost derutanta.

Amandoua chestiile venite la pachet au creat confuzie si atata timp cat confuzia exista in interiorul partidului, va dati seama ca este cu atat mai probabil ca oamenii sa-i voteze”, a declarat Ciuvica pentru PS News.

Ciuvica se declara indignat si de alianta facuta de Tariceanu cu Victor Ponta.

„Alianta cu Victor Ponta a sporit confuzia pentru ca domnul Victor Ponta este un personaj toxic. Alianta cu Victor Ponta are cumva un sens in zona de aritmetica politica, dar e probabil ca cei care au sustinut ALDE pana acum sa nu fie la fel de multumiti. Ceea ce a derutat cel mai mult a fost retragerea candidaturii lui Calin Popescu Tariceanu la alegerile prezidentiale. El era foarte bine plasat, putea sa readuca partidul in prim-planul scenei politice. Ar fi avut foarte multe avantaje”, a mai spus Ciuvica.

215 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 9 =