Caută
Close this search box.

Ironii dure marca FCSB: ”Fanii lui Dinamo așteaptă de 10 ani un trofeu”

Derby-ul României, FCSB – Dinamo, programat pe 5 octombrie, a început deja la nivelul ironiilor între reprezentanții celor două cluburi bucureștene. După ce în urmă cu două zile Dan Nistor a spus că adevărata Steaua este în Liga a 4-a, joi a venit și replica dinspre FCSB, oferită de directorul sportiv Narcis Răducan.

Narcis Răducan, replică la ironia lui Dan Nistor: ”Fanii lui Dinamo așteaptă de 10 ani un trofeu”

Înainte de meciul FCSB-ului din Cupa României cu Metaloglobus, Narcis Răducan a ținut să-i ofere o replică decarului de la Dinamo, Dan Nistor: ”El trebuie să câștige campionatul acolo, asta așteaptă suporterii de la el. Bine, probabil că era și euforic după meci. Îl sfătuiesc să se ocupe mai mult de partea fotbalistică, pentru că, repet, fanii așteaptă de 10 ani un trofeu”, a spus Răducan pentru gsp.

Atacul lui Narcis Răducan este unul la palmaresul sărac al lui Dinamo în campionatul intern. Câinii nu au mai triumfat în prima ligă din sezonul 2006-2007, adică de mai bine de 12 ani.

Dan Nistor, după victoria cu UTA: ”Nu m-a deranjat că au strigat Steaua din tribune. Ei sunt în Liga a 4-a”

Marți, după meciul din șaisprezecimile de finală ale Cupei României dintre UTA și Dinamo, meci în care a marcat și a oferit două pase de gol, Dan Nistor lansase mici aroganțe la adresa rivalei.După meci, eroul ”câinilor” de pe Stadionul Motorul din Arad a aruncat săgeți arogante către rivala FCSB și fanii acesteia prezenți în tribune la meciul cu UTA.

”Dinamo este o echipă bună și s-a văzut în meciul cu UTA. Îmi doresc să ne calificăm mai departe. Sper să nu se mai repete acea rușine de acum un an. Sigur nu se va repeta. Se vede că Dinamo e o echipă puternică, joacă frumos. Acel meci cu Astra a fost doar un simplu accident”

”Am auzit că fanii din tribune au strigat Steaua, Steaua, dar nu m-a deranjat. Steaua este în Liga a 4-a, deci nu avea cum să mă deranjeze”, a spus Nistor după partida de marți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri