Președintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la Școala de vară a tineretului liberal, că PNL este pregătit să intre la guvernare în orice moment.

”Tot timpul a fost și tot timpul va fi. Dacă ați observat, am spus și în alocuțiune, PNL este cel mai important partid din România, deocamdată de Opoziție”.

La întrebarea cine ar putea fi premier, răspunsul Președintelui l-a indicat pe șeful liberalilor, potrivit Digi24: ”Oricând, Ludovic, oricând”.

Ludovic Orban a susținut și el un discurs în fața organizației de tineret a PNL, spunând că  ne confruntăm cu ”o bulibășeală și o babilonie în politica românească în ultima vreme, de cred că oamenii aproape nu mai înțeleg nimic”.

”Purtăm pe umerii noștri răspunderea de a câștiga această bătălie, nu pentru noi, nu pentru interesul nostru, ci pentru fiecare român, pentru România, pentru a garanta fiecărui român că lucrurile vor fi normale în această țară. (…)

FOTO: Diig24

Toate aceste lucruri nu le pot oferi decât președintele Klaus Iohannis și Partidul Național Liberal”, a mai spus președintele PNL.

38 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 3 =