Caută
Close this search box.

Leş, despre atacul din Kabul: În funcţie de ce e nevoie, de avioane de transport, suntem la dispoziţie

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, a anunţat, marţi seară, după atacul terorist din Kabul în urma căruia un reprezentant al misiunii diplomatice a României a murit, iar altul a fost rănit, că instituţia pe care o conduce este pregătită să intervină în funcţie de ce e nevoie.

„Din păcate, se întâmplă astfel de tragedii. În campusul în care-şi desfăşoară activitatea Ambasada României, a avut loc acest atac terorist, îndreptat împotriva unor cetăţeni străini, de data aceasta un cetăţean român a fost ucis, respectiv unul a fost grav rănit.

Cetăţeanul român rănit urmează să fie transferat cât mai repede posibil în Europa şi vom vedea care va fi evoluţia stării de sănătate a acestuia. În funcţie de cererile pe care ni le vor da cei de la Ministerul Afacerilor Externe, vom lua deciziile cele mai bune.

În funcţie de ce va fi nevoie, de avioane de transport, noi vom fi la dispoziţie astfel încât să putem transfera pe cei răniţi şi să vedem care sunt măsurile de luat pentru ambasadorul decedat”, a declarat Gabriel Leş, la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri