Caută
Close this search box.

Lovitură dată PSD de către Autoritatea Electorală Permanentă

psd

AEP a respins plângerea depusă de PSD pentru faptul că nu s-au decontat banii din campania pentru europarlamentare. Social-democrații au amenințat funcționarii Autorității Electorale Permanente cu plângere penală dacă nu primesc banii de la europarlamentare, informează jurnaliștii de la Europa Liberă.

Surse din PSD au declarat pentru Europa Liberă că pe un grup de whatsapp al partidului s-a comunicat informația că AEP nu rambursează banii, cel mai revoltat fiind europarlamentarul Claudiu Manda. Premierul Dăncilă a răspuns pe acel grup, chiar dacă se află în vizită în Statele Unite ale Americii, susținând că a făcut tot posibilul pentru a rezolva situația.

Autoritatea Electorală își menține decizia de a nu rambursa niciun leu celor de la PSD pentru campania de la europarlamentare. În răspunsul primit de Europa Liberă se precizează că cererea de rambursare a fost semnată pe 26.06.2019 de Mircea Drăghici, în calitate de reprezentant legal al partidului și de Ileana Gabriela Matei, în calitate de mandatar financiar coordonator.

Europa Liberă a scris în exclusivitate la finalul lunii august că AEP a decis să nu deconteze banii pentru PSD din cauza neregulilor înregistrate la depunerea actelor.

Ultima cale de atac împotriva deciziei AEP o reprezintă pentru PSD instanța de contencios administrativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri