Caută
Close this search box.

Luiza și Alexandra, trecute în cataloage, în noul an școlar. Momente emoționante

Familiile, dar și profesorii de la liceul Luizei Melencu și ai Alexandrei Măceșanu speră că fetele, presupusele victime ale lui Gheorghe Dincă, se vor întoarce totuși, vii, la școală, scrie Realitateadecraiova.net

Familia Luizei Melencu, fata dispărută în Caracal în luna aprilie și despre care Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o, a participat, luni dimineața, la festivitatea de deschidere a anului școlar. Luiza învăța la Colegiul Tehnic C. D Nenițescu din Craiova, Iar Alexandra Măceșanu la liceul Mihai Viteazu.

Părinții, bunicii și mătușa Luizei au fost întâmpinați de către cadrele didactice și de colegi, directorul instituției, Carmen Dașoveanu menționând, când a ținut discursul de deschidere a anului școlar că toți speră să se întâmple o minune și Luiza sa revină la școală.

Aceasta i-a rugat pe toți elevii și profesorii să se gândească la Luiza și să se roage pentru ea.

Anul acesta, atat Luiza, Cât și Alexandra sunt trecute în catalog, diriginții și colegii acestora așteptând ca fetele să se reîntoarcă între ei. Luiza Melencu era șefa clasei. Acum, pentru că mai are teze de dat și nu i s-a încheiat situația școlară de anul trecut, adolescenta figurează în clasa a XI-a, iar Alexandra în clasa X-a.

Locul Alexandrei în bancă a rămas gol, iar colegii o așteaptă să revină în clasă/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri