Caută
Close this search box.

LUIZA TRĂIEȘTE, afirmă bunicul fetei: Se află la Arad, dusă de familia DINCĂ

Familia Luizei Melencu încă speră că tânăra este în viață și nu crede în varianta autorităților, cum că Gheorghe Dincă ar fi ucis-o. Bunicul Luizei (în dreapta fotografiei) dă vina pe familia criminalului din Caracal și spune că nu ar fi exclus ca aceștia să fie implicați în dispariția fetei.

Bunicul Luizei susține că există posibilitatea ca fata să fie răpită de unul dintre fiii lui Gheorghe Dincă și dusă la Arad, unde locuiește acesta  “Suntem convinși că este în viață, toată familia lui Dincă la astfel de evenimente a fost în jurul lui. De unde să știu eu că acest Dincă nu a luat-o pe Luiza și acolo într-o parcare a venit fiu-său și a dus-o la Arad, la domeniile lor. Poate a venit cineva și a dus-o din ziua aia!”, a spus bunicul Luizei, conform cancan.ro.

De asemenea, Tonel Pop, avocatul familiei, susține că familia Dincă îl protejează pe acesta și că oasele găsite la liziera pădurii din Caracal ar aparține unei alte persoane. “Se fac investigații și de către noi în Italia. O să ne extindem și pe Germania. Dincă este plin de complici pe care îi protejează, în frunte cu familia lui. De ce nu îl întreabă pe cine a omorât și dus la lizieră?  Este o altă persoană, avea cercei, alte accesorii, obiecte de îmbrăcăminte față de Luiza. De noi a fost ascuns că în lizieră s-au găsit accesorii care nu aparțin Luizei”, a spus Tonel Pop, la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri