Caută
Close this search box.

Mama Luizei Melencu a acceptat să i se recolteze noi probe ADN

Mama Luizei Melencu

Mama Luizei Melencu a acceptat, sâmbătă, să i se recolteze noile probe ADN. Femeia a declarat că a fost convinsă de avocat să meargă la Bucureşti şi să se supună recoltării de probe.

Mama Luizei Melencu a acceptat, sâmbătă, să i se recolteze noile probe ADN. Femeia a declarat că a fost convinsă de avocat să meargă la Bucureşti şi să se supună recoltării de probe, însă a pus condiţia ca avocatul Tonel Pop să asiste la recoltare şi să fie dusă cu maşina la Bucureşti, de către anchetatori.

„Am luat o hotărâre după ce domnul avocat a insistat să mă supun noii recoltări de probe biologice şi să mă consult cu familia în acest sens. După îndelungi discuţii cu familia am hotărât să fiu de acord cu condiţiile următoare: să fie de faţă domnul avocat Tonel Pop la recoltare, să fiu dusă cu maşina la Bucureşti pentru recoltare de către organele de anchetă pentru că nu am posibilităţi materiale, mai ales că m-au amendat cu 50 de milioane vechi. În concluzie, nu avem cum să ne luptăm cu sistemul şi trebuie să cedăm în acest moment”, a declarat Monica Melencu, pentru Antena 3.

Jandarmii şi agenţii au mers, vineri, la casa familiei Melencu, pentru a pune în executare mandatul de aducere pentru prelevarea probelor biologice. Monica Melencu a spus că refuză să plece de acasă şi, ulterior, a leşinat.

Mandatul a fost emis după ce mama Luizei a refuzat să se prezinte, joi, la sediul DIICOT Bucureşti pentru a-i fi prelevate probe biologice, chiar dacă a primit citaţie în acest sens.

Monica Melencu a fost amendată cu 5.000 lei, iar vineri a fost emis un mandat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri