Caută
Close this search box.

Marian Oprişan a dat interzis Pro TV în judeţul Vrancea. „Să nu mai veniți aici, că nu meritați! V-ați umplut de rușine!”

marian oprişan

Oamenii lui Marian Oprișan le interzic jurnaliștilor de la Pro TV să mai intre în judeţul Vrancea. „Să nu mai veniți aici că nu meritați. V-ați umplut de rușine”.

Marius Manoliu, consilier personal al primarului PSD din Focsani, Cristi Misaila, lanseaza un atac violent la adresa jurnalistilor de la Pro TV. Pro TV a prezentat duminica seara episodul „Vrancea” din seria „Judete la stapan”.

Manoliu sustine ca jurnalistii Pro TV ii denigreaza miseleste pe locuitorii din Vrancea, care i-au primit in casa lor. „Sa nu mai veniti aici ca nu meritati”, le-a transmis Manoliu jurnalistilor, pe pagina de Facebook a emisiunii „Romania, te iubesc!”.

Marius Manoliu este membru al PSD, in organizatia de tineret (TSD). Pe langa functia de consilier al primarului Focsaniului, partidul l-a facut si membru in consiliul de administratie al societatii de termoficare ENET, functie de asemenea retribuita.

PSD Vrancea este condus de Marian Oprisan, care de peste 20 de ani conduce si Consiliul Judetean Vrancea.

Jurnalista Paula Herlo, realizatoare a emisiunii „Romania, te iubesc”, a anuntat ca a fost sunata de Marian Oprisan pentru a-i reprosa realizarea unui reportaj despre Vrancea in cadrul serialului „Judete la stapan”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri