Caută
Close this search box.

Marian Oprişan, întrebat de unde a avut bani de maşini, terenuri şi palat: „Mama mea sunt eu!”

Marian Oprişan

Marian Oprişan, vicepresedinte al PSD, a explicat pentru „Romania, te iubesc” cum a ajuns mama sa sa detina cea mai impresionanta vila din Focsani si sa aiba afaceri cu fostul baron de Constanta, Nicusor Constantinescu.

„Sa tot fie 10-15 ani de cand Marian Oprişan explica lumii intregi ca mama e cea care detine averea familiei. Masinile de lux? Cadou de la mama! Domeniul impresionant? Evident, un dar de la doamna Lucia Gherarde. Altfel, pensionara.

Aceeasi doamna apare si in declaratia de avere a lui Nicusor Constantinescu – fost presedinte al Consiliului Judetean Constanta, inchis in acest moment, alaturi de Radu Mazare, Elan Schwartzenberg si Sorin Strutinsky, drept coproprietara unui teren din Bucuresti”, informeaza „Romania, te iubesc”.

Intrebat insistent despre cum a ajuns mama sa aiba astfel de proprietati si bunuri, Marian Oprişan a raspuns direct: „Mama mea sunt eu”. „Eu am mai spus-o si public, mama mea sunt eu! Da? Ca sa nu mai avem niciun fel de discutii”, i-a spus Oprişan reporterului Pro TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri