Caută
Close this search box.

Marian Vanghelie trage sforile pentru un nou tun financiar în Sectorul 5

Marian Vanghelie

Marian Vanghelie, fostul edil al Sectorului 5, promovează diverse companii care devin privilegiate când vine vorba despre achizițiile publice.

Prin interpuși, Marian Vanghelie a ajutat compania Vladi Construct SRL pentru a face afaceri cu bani publici în București. Vladi Construct, companie deținută de Vlădescu Georgeta și administrată de Vlădescu Mihai, trage milioane de lei de la instituțiile subordonate Consiliului Local Sector 5 și Consiliului Local Sector 1.

În ultimii doi ani, Vladi Construct a obținut lucrări în valoare de peste 6,5 milioane de lei cu Sectoarele 1 și 5 prin încredințare, direct prin platforma de achiziții electronice. De subliniat este că firma are doar patru angajați. Așa cum veți vedea în lista de achiziții de la finalul articolului, Vladi Construct SRL învârte prin încredințare directă milioanele din pixul oamenilor lui Vanghelie.

Mai mult, omul lui Vanghelie, Marian Lupașcu, director al AES Sector 5, a reziliat abuziv contractul câștigat de o firmă prin licitație pentru a face loc companiei Vladi Construct SRL. Potrivit surselor, scopul lui Marian Vanghelie este de a da un tun de 70 de milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri