Caută
Close this search box.

Mario Iorgulescu, amuzat că e un pericol la volan. Ce a postat pe Facebook

Până să ucidă un bărbat de 24 de ani, cu doi copii acasă, Mario Iorgulescu avusese mai multe accidente rutiere în România, dar şi în străinătate.

Mario Iorgulescu a condus beat şi drogat şi, intrând pe contrasens la bordul maşinii sale, un Aston Martin DB, l-a ucis pe Daniel Vicol, aflat într-un Audi pe Şoseaua Chitilei.

Vestea că Mario a fost implicat într-un alt accident de circulaţie nu i-a surprins foarte tare pe apropiaţii familiei Iorgulescu, având în vedere antecedentele băiatului preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF). Doar că, de această dată, accidentul s-a încheiat cu o tragedie.

Inclusiv Mario Iorgulescu era conştient că e un pericol la volan. Doar că nu era deranjat de acest aspect, ci mai degrabă, era amuzat. Reporterii Kanal D au descoperit o postare pe care Iorgulescu jr. a distribuit-o pe contul său de Facebook, în 2016, pe când se afla în Elveţia. Inclusiv în această ţară, Mario a provocat un accident grav.

„Un prieten bun se urcă în maşina ta fără să ţină cont de câte ori aproape că l-ai omorât!“, a fost postarea distribuită de fiul lui Gino Iorgulescu. Pentru a aproba acest mesaj, Mario a adăugat şi un comentariu: „Adevărat.“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri