Până să ucidă un bărbat de 24 de ani, cu doi copii acasă, Mario Iorgulescu avusese mai multe accidente rutiere în România, dar şi în străinătate.

Mario Iorgulescu a condus beat şi drogat şi, intrând pe contrasens la bordul maşinii sale, un Aston Martin DB, l-a ucis pe Daniel Vicol, aflat într-un Audi pe Şoseaua Chitilei.

Vestea că Mario a fost implicat într-un alt accident de circulaţie nu i-a surprins foarte tare pe apropiaţii familiei Iorgulescu, având în vedere antecedentele băiatului preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF). Doar că, de această dată, accidentul s-a încheiat cu o tragedie.

Inclusiv Mario Iorgulescu era conştient că e un pericol la volan. Doar că nu era deranjat de acest aspect, ci mai degrabă, era amuzat. Reporterii Kanal D au descoperit o postare pe care Iorgulescu jr. a distribuit-o pe contul său de Facebook, în 2016, pe când se afla în Elveţia. Inclusiv în această ţară, Mario a provocat un accident grav.

„Un prieten bun se urcă în maşina ta fără să ţină cont de câte ori aproape că l-ai omorât!“, a fost postarea distribuită de fiul lui Gino Iorgulescu. Pentru a aproba acest mesaj, Mario a adăugat şi un comentariu: „Adevărat.“

83 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 9 =