sâmbătă, mai 15, 2021
SlideShow
Acasă Actualitate Social Mario Iorgulescu nu va face nicio zi de pușcărie. Cocaina va deveni...

Mario Iorgulescu nu va face nicio zi de pușcărie. Cocaina va deveni zahăr pudră !

0

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a oferit o reacție neiertătoare după accidentul mortal comis de Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, despre care afirmă că va scăpa „fără nicio zi de pușcărie”.

  • Mario Iorgulescu, fiul șefului LPF, Gino Iorgulescu, a fost implicat într-un accident grav în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Șoseaua Chitilei;
  • Aflat sub influența băuturilor alcoolice și a cocainei, acesta a pierdut controlul mașinii sale, un Aston Martin DBS, și a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism;
  • Șoferul mașinii a murit, iar Iorgulescu a fost operat de urgență la Spitalul Elias.

Într-un text publicat pe republica.ro, jurnalistul critică în termeni duri decizia familiei Iorgulescu, cea care a promis că se va îngriji de creșterea celor doi copii ai victimei lui Mario.

„Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a urcat noaptea la volanul unei mașini de 300.000 de euro, beat la limita comei alcoolice și ghiftuit cu cocaină.

A ucis un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii, care conducea liniștit pe sensul lui de mers. Acum, tânărul Iorgulescu e la Terapie Intensivă, medicii se luptă să-i salveze viața

Dacă junele Mario va trăi, aș pune un pariu cu dumneavoastră, stimați cititori: nu va face nicio zi de pușcărie. Cocaina va deveni zahăr pudră, iar alcoolemia – nerecoltată în condiții legale, după cum va demonstra turma de avocați plătită de tata Gino. De ce cred că așa va fi?

Aud că tata Gino s-a oferit să crească copiii celui omorât. Să-i crească, deci, cum l-a crescut pe Mario, până îi aduce cu bine la stadiul cluburi, iahturi, alcool plus cocaină”, a scris CTP.

230 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here