Caută
Close this search box.

Meleşcanu a devenit preşedintele Senatului ca „să-mi aduc contribuţia pentru cei care m-au ajutat de când am fost mic până astăzi”

teodor meleşcanu

Călin Popescu Tăriceanu a intrat sub tirul acuzelor lui Teodor Meleșcanu pentru faptul că Senatul nu este o instituție respectată de români și tocmai de aceea a preluat această funcție.

„Am considerat că pot și chiar am obligația să-mi aduc contribuția pentru toți cei care m-au ajutat de când am fost mic, până astăzi”, este răspunsul halucinant al lui Meleşcanu, invitat la Digi24.

Teodor Meleșcanu a dezvăluit că a vorbit ultima oară cu Călin Popescu Tăriceanu „acum vreo săptămână”. „A fost o discuție normală, fiecare ne-am prezentat punctul de vedere, n-a fost nici un fel de problemă”, a adăugat el.

„La vârsta pe care o am și la experiența pe care o am, am și o obligație, să pun în slujba acestei poziții tocmai ca această instituție să devină o instituție care să fie respectată și apreciată de către români, nu este cazul în prezent”, a spus Meleșcanu.

El a adăugat că a acceptat să ocupe această funcție deoarece în perioada campaniilor electorale „e nevoie de echilibru în gestionarea problemelor Senatului și a procesului legislativ”.

„Am considerat că pot și chiar am obligația să-mi aduc contribuția pentru toți cei care m-au ajutat de când am fost mic, până astăzi. Până la urmă sunt român, mă interesează ca oamenii să trăiască fericiți și să fie mulțumiți de instituțiile statului nostru, inclusiv de Parlament”, a subliniat președintele Senatului.

Întrebat cine l-a ajutat de când a fost mic, Meleșcanu a răspuns:

„Eu mă refer de la familia mea și ajung până la partea politică, în cadrul ALDE. A fost un proiect în care m-am implicat și eu și am contribuit destul de serios”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri