Caută
Close this search box.

Meleşcanu spune că o va vota pe Dăncilă, care a muncit pentru români

Meleşcanu

Comportament penibil de slugarnic al noului presedinte al Senatului, Teodor Meleşcanu. La cateva ore dupa ce a declarat ca va vota un independent la Presedintie, Teodor Meleşcanu revine cu o noua declaratie in care anunta ca o va vota pe Viorica Dancila, candudatul PSD.

„Astazi am fost intrebat de un ziarist, cu cine voi vota la Presedintia Romaniei. Umorul meu nu a fost inteles. Imi cer scuze.

Asa cum am mai spus, voi lucra la refacerea proiectului PSD-ALDE. Da, ca membru ALDE l-as fi votat pe Calin Popescu-Tariceanu. Pentru ca domnia lui a abandonat lupta, evident ca o voi vota pe doamna prim-ministru Dancila. Este politicianul care a dovedit ca munceste pentru romani si Romania. Cu succes”, a scris Meleşcanu pe Facebook.

Declaratia anterioara a lui Meleşcanu a fost insa foarte clara. Spunea ca nu „a luat in calcul” sa o voteze pe Dancila.

”La acest moment, ca membru ALDE, voi sprijini si eu o candidatura independenta. Nu vreau sa intru acum in discutii foarte multe vizavi de candidatura independenta. Despre Mircea Diaconu am aflat intamplator ca este candidatul nostru. Daca este candidatul nostru, merita sa-l sprijinim”, a declarat Teodor Meleşcanu in cursul zilei de joi.

Intrebat limpede daca ia in calcul sa o sustina la prezidentiale pe Viorica Dancila, Meleşcanu a raspuns atunci ca se mai gandeste. ”Nu am luat in calcul acest lucru, dar voi avea timpul necesar pentru a ma gandi. Orice este posibil, dar nu vreau sa credeti ca mi-am schimbat pozitia in cadrul grupului ALDE”, spunea Meleşcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri