Caută
Close this search box.

Mesajele pe care un polițist le-a trimis unei femei violate

Un ofițer de poliție din statul american Carolina de Nord a fost arestat după ce a trimis mai multe mesaje sugestive victimei unui viol de al cărei caz s-a ocupat.

Ofițerul Paul Matrafailo a vorbit cu victima în așa fel încât „a făcut-o să se simtă inconfortabil”, se menționează în scrisoarea de concediere, relatează BBC.

Victima, Erin Scanlon, a început să primească mesaje de la ofițer în luna martie. Acesta a fost concediat în luna mai, dar cazul a fost făcut public abia în urmă cu câteva zile.

„Erai detectivul care investiga cazul de viol al victimei, în septembrie 2016”, conform scrisorii de demitere. Matrafailo era detectiv în cadrul Departamentului de Poliție Fayetteville de 10 ani.

Detectivul i-a trimis victimei mai multe mesaje, printre care unele în care făcea referire la o listă de cumpărături online a acesteia, inclusiv un link către un site de lenjerie intimă, cu mențiunea „Câteva lucruri interesante acolo ha”.

„A fost frustrant să fiu sexualizată din nou. De către un ofițer de poliție care trebuia să fie de partea mea”, a declarat Erin Scanlon.

De asemenea, victima a spus că unul dintre cele mai deranjante lucruri este că detectivul a văzut toate dovezile din caz, inclusiv un kit de viol și fotografii cu corpul ei.

În scrisoarea de concediere a lui Matrafailo sunt enumerate mai multe incidente, printre care abuz de alcool și un incident domestic privind o amenințare cu moartea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri