Caută
Close this search box.

Mike Pence a refuzat întâlnirea cu Viorica Dăncilă. Cum a reacționat premierul la acest eșec diplomatic

viorica dăncilă

Vicepreședintele SUA, Mike Pence, nu se va mai întâlni cu premierul Viorica Dăncilă, au declarat surse oficiale pentru Digi24.ro. Întâlnirea ar fi trebuit să aibă loc miercuri, conform programului Vioricăi Dăncilă.

Întalnirea lui Dăncilă cu Pence nu a fost niciodată confirmată de partea americană. Doar Guvernul României a lăsat să se înțeleagă că va fi o astfel de întîlnire.

De asemenea, Viorica Dăncilă ar vrea să renunțe la restul programului și s-ar putea întoarce mai repede în țară. Premierul trebuia să stea în SUA până duminică iar pe parcursul următoarelor zile programul său cuprindea întâlniri cu liderii comunității evreiști, dar și cu secretarul general adjunct al ONU. Viorica Dăncilă avea planificat vineri și un interviu pentru New York Times și o discuție cu oamenii de afaceri din SUA, scrie digi24.ro.

În cadrul vizitei din Statele Unite, Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu primarul din Jersey, cu reprezentanții Băncii Mondiale și cu secretarul american pentru Energie, Rick Perry. La întâlnirea cu secretarul american a fost semnat și un contact de cooperare în domeniul nuclear civil. Rick Perry a postat mai multe poze pe Twitter după întâlnire, însă a uitat să o menționeze și pe Viorica Dăncilă, fiind menționată doar Ramona Mănescu, ministrul afacerilor externe.

Un răspuns

  1. Pe surse de surse se pare ca Dancila chiar s-a crezut Mata Hari si a vrut sa repete figura lui Pacepa.
    N-a mers. Trump nu suporta concurenta lui Dancila la prezidentialele USA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri