Caută
Close this search box.

Ne sfiim să condamnăm pedofilia? Singura soluție ESTE GLONȚUL

Dan Negru a comentat pe Facebook controversatul caz al crimei de la Gura Șuții, unde un olandez a violat și ucis o fată de 11 ani pe nume Adriana Mihaela Fieraru. Prezentatorul de la Antena 1 a remarcat pe pagina sa că oamenii se sfiesc, se tem să vorbească despre o condamnare a pedofiliei, însă el a găsit soluția pentru acest flagel.

Dan Negru este cunoscut, pe lângă cariera sa în televiziune, pentru opiniile sale extrem de vehemente cu privire la anumite teme. Realizatorul Revelioanelor de la Antena 1 spune că nu înțelege de ce se discută în spațiul public cu menajamente despre cazurile de pedofilie tot mai dese în țara noastră.

Negru spune că tocmai pentru că nimeni nu are curajul să condamne ferm astfel de comportamente, acești oameni cu deviații sexuale evidente au curaj și continuă să comită abuzuri sau, în cele mai rele cazuri, chiar crime, pentru a nu fi prinși. Comentariul postat de vedetă vine după controversele iscate de scandalul de la Dâmbovița.

Dan Negru: „Văd o sfială în a condamna pedofilia”

„Văd zilele astea in articole de presă ori in postări sau comentarii o sfială in a condamna pedofilia. Pare un alt soi de orientare sexuală și nu mai știi ce sa crezi când vine vorba despre asta așa câ mai bine stai deoparte. Statul deoparte le dă curaj! Pentru pedofili, statul român trebuie aibă un singur răspuns: GLONȚUL!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri