Caută
Close this search box.

O mamă şi-a împuşcat fiica, venită să-i facă o surpriză, crezând că e un hoţ

O americancă a tras cu arma asupra propriei fiice, o studentă în vârstă de 18 ani care venise să îi facă o vizită surpriză, crezând este un hot, relatează mass-media locală, potrivit AFP. Fata a fost rănită la braț.

Tânăra a fost rănită la braț, vineri seară, în Girard, un oraș din Ohio, dar viața sa nu este în pericol.

Mama sa, care deține un permis de portarmă, era singură acasă când a auzit ”zgomote dinspre bucătărie sau intrare”, potrivit poliției.

”Cum avea o armă în apropiere, aceasta a deschis focul asupra persoanei care intra pe ușă”, a spus șeful poliției locale John Norman, acesta adăugând că era în stare de șoc când a realizat că victima este fiica ei.

Ofițerii de poliție vor transmite un raport procurorului local, care va decide dacă este cazul ar putea face subiectul unei urmăriri penale.

Portul de arme este un drept garantat de Constituție, de care americanii sunt foarte atașați. Peste o treime din adulți au cel puțin o armă.

Aproximativ 40.000 de oameni au fost împușcați în 2017. Potrivit Arhivei Gun Violence, 1.112 persoane au murit din cauza unor accidente care au implicat arme, de la începutul anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri