Caută
Close this search box.

Oana Florea, omul lui Voiculescu, vizată pentru şefia Comisiei Parlamentare de Control al SRI

oana florea

Deputatul PSD Oana Florea a declarat, luni seara, la Antena 3, că este una dintre persoanele vizate pentru a fi noul preşedinte al Comisiei Parlamentare de Control al SRI. Aceasta a afirmat că este capabilă să conducă „echilibrat şi profesionist” această comisie.

„Se negociază, nu este final, se discută, dar ştiu că sunt una dintre persoanele vizate (pentru a fi preşedintele Comisiei Parlamentare de Control al SRI-n.red.). Din punctul meu de vedere cred că sunt capabilă să conduc echilibrat şi profesionist, ştiu că este o comisie importantă, o comisie complicată. Am fost mulţi ani jurist şi nu o să fac nimic să mă abat de la ceea cere regulamentul şi legea”, a declarat Oana Florea.

Aceasta a afirmat că legislaţia privind serviciile de informaţii este „extrem de veche” în domeniu. Claudiu Manda este cel care a condus comisia înainte de a deveni europarlamentar ales pe lista PSD.

Oana Florea este membru în Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI. Înainte să intre în politică, a condus fundaţia FACIAS, a lui Dan Voiculescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri