Caută
Close this search box.

Orban: Dăncilă și PSD ne-au făcut de râs

Președintele PNL, Ludovic Orban, a criticat dur încercarea Rovanei Plumb de a convinge Comisia JURI din Parlamentul European printr-o scrisoare în care anunța că a dat două apartamente pentru a stinge datoria de 800 000 de lei. Orban îi cere Vioricăi Dăncilă să retragă nominalizarea și să se consulte cu președintele Klaus Iohannis pentru a desmena o altă persoană care să respecte criteriile de integritate.

„Ne-au făcut de râs Dăncilă și PSD. Suntem una din cele două țări unde candidații nu au intrat nici măcar în audierile din comisia de specialitate. Cu siguranță candidatura Rovanei Plumb trebuie înlăturată. Și de asemenea am solicitat premierului să facă următoarea nominalizarea cu consultarea Președintelui Iohannis și cu respectarea legii care prevede audierea în comisiile de specialitate din Parlamentului României”, a declarat Ludovic Orban la Digi24.

Președintele PNL s-a referit și la încercarea Rovanei Plumb de a-i convinge pe membrii Comisie JURI în legătură cu problemele de integritate.

„Tentativa candidatului PSD la funcția de Comisar european, Rovana Plumb, de a acoperi o situație de conflict de interese prin stingerea unui împrumut luat de la o persoană fizică cu două apartamente la schimb, este un gest scandalos care aruncă asupra României anatema unor politicieni obișnuiți cu camăta pentru funcții publice (…) Încercările disperate ale candidatului PSD de a ieși din situația de conflict de interese cu un troc făcut peste noapte ca la cămătari nu au reușit să păcălească pe nimeni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri