Caută
Close this search box.

Parchetul General a deschis dosar penal în cazul Caracal, referitor la expertiza INML

Parchetul General a deschis un dosar penal in rem cu privire la faptă pentru abuz în serviciu şi favorizarea făptuitorului în legătură cu modul în care specialiştii de la Institutul Naţional de Medicină Legală au efectuat expertiza ADN a fragmentelor osoase găsite în cenuşa din butoiul metalic de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, care ar aparţine Alexandrei Măceşanu.

În plângerea depusă de dl Cumpănaşu şi de dl avocat Tonel s-a dispus începerea urmăririi penale in rem pentru favorizarea infractorului şi abuz în serviciu. Dânşii au depus o plângere, plângerea întrunea toate condiţiile prevăzute de lege pentru a fi înregistrată ca dosar penal şi a fost înregistrată ca dosar penal. După cum ştiţi, pe actualul Cod de Procedură Penală, se începe automat urmărirea penală in rem”, a declarat Bogdan Licu, procurorul general al României, citat de Radio Actualitati.

Experţii legişti au stabilit că fragmentele de os găsite la domiciliul lui Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, aparţin Alexandrei Măceşanu, însă familia acesteia a contestat rezultatele raportului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri