Caută
Close this search box.

Patronul echipei Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală

ionuţ negoiţă

Ionuţ Negoiţă a fost trimis în judecată de Parchetul Curţii de pe Apel Bucureşti, pentru evaziune fiscală cu un prejudiciu de câteva milioane de euro.

Dosarul a fost înregistrat pe 4 septembrie, potrivit portalului instanţelor. Alături de Negoiţă, a fost citat şi preşedintele lui Dinamo, Alexandru David.

Noul dosar penal al acţionarului majoritar al dinamoviştilor vizează activitatea sa din domeniul imobiliarelor. Procurorul Cîrlescu de la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti a mai trimis în judecată şi patru societăţi comerciale – Ideal Rezidenţial SRL, Confort City Rezidenţial SRL, Rin Grand Estate SRL şi Conform Business Solution SRL. Printre persoanele trimise în judecată se mai regăsesc şi Octavian Gheţu, Alexandru Costin David, Ancuţa Petrescu, Iulia Luminiţa Manolache şi Adela Fabiola Chiţu.

Părţi civile în dosar sunt Agenţia Naţională de Administrare Fiscală şi Primăria Sectorului 4 Bucureşti prin Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale. Prejudiciul în sarcina lui Negoiţă se ridică la câteva milioane de euro şi ar avea legătură cu TVA-ul care se calculează în construcţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri