Caută
Close this search box.

Pedofilul criminal era funcţionar al statului olandez, a dezvăluit Sorina Matei

pedofilul criminal

Jurnalista Sorina Matei continuă dezvăluirile despre pedofilul criminal olandez, principalul suspect dinn cazul crimei din Dâmbovița, care s-a sinucis, întrând cu mașina într-un camion, pe o șosea din Olanda.

Într-o postare de pe Facebook, Sorina Matei precizează că bărbatul lucra de mai bine de un an la stat, în țara sa.

”BOMBĂ. Pedofilul olandez criminal al fetiței de 11 ani lucra de 1 an şi 2 luni pentru statul Olandez, pe zona de IT, la Agentia pentru Plasarea forței de munca și asigurărilor sociale din Amsterdam/ Olanda. Era funcționar al statului olandez. Acum sper ca înțelegeți mai bine ce se întâmplă și de ce l-au lăsat sa plece, deși aveau toate datele”, a scris Sorina Matei.

Presa din Olanda deja scrie despre accidentul petrecut pe drumul N321, între localităţile Escharen și Grave. Autorităţile au crezut iniţial că suspectul a murit după o coliziune cu un camion. De fapt, în urma cercetărilor la faţa locului, se pare că acesta a decis să-şi pună capăt zilelor, a anunţat poliţia din Oost-Brabant.

Totul s-a întâmplat la doar câteva ore după ce autorităţile române şi olandeze anunţaseră că vor colabora pentru prinderea lui Joop Visscher, în vârstă de 46 de ani, ca principal suspect al uciderii fetei de 11 ani.

Bărbatul apărea pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din localitatea dâmboviţeană Gura Şuţii, dar şi din alte comune apropiate. Era la volanul unei maşini închiriate de el când a venit în România. Autoturismul este analizat acum de poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri