Caută
Close this search box.

Polițiștii au găsit oasele româncei pe un munte. Iubitul ei este arestat

Deznodământ dramatic în cazul Dana Leonte, românca dispărută pe 12 iunie. Încă de la început, fratele acesteia, Florin, l-a suspectat pe partenerul ei, Sergio, că ar fi ucis-o. Acesta a mimat foarte bine preocuparea în toate aceste luni cât timp a fost căutată. Procurorii au descoperit resturi osoase la 2 kilometri de la locul dispariției, iar probele ADN au confirmat că aparțin româncei.

Dana Leonte, moartă. Iubitul ei, suspect de crimă

Tânăra de 31 de ani locuia în localitatea Arenas de lângă Malaga, sudul Spaniei, cu iubitul ei, Sergio. Acesta a fost arestat în cele din urmă ca principal suspect în cazul acestei morți. Cazul Dana Leonte a fost intens dezbătut în media spaniolă, unde se discută tot mai des despre curentul „machista”, adică misoginismul dus la extreme, căci în Spania există o campanie extrem de puternică împotriva violenței împotriva femeilor și a ceea ce în multe state a căpătat termenul de femicid.

Căutările s-au intensificat săptămâna trecută după ce a fost analizat telefonul lui Sergio și s-a depistat o localizare suspectă a acestuia în ziua dispariției femeii. Conform hărții în posesia cărora au intrat procurorii, locul unde a fost Sergio în ziua dispariției femeii este cel în care a aruncat cadavrul femeii.

Comunicatul Poliției Spaniole despre căutările în cazul româncei de 31 de ani

„Începând de miercuri, 18 septembrie, căutarea s-a realizat în zone specifice determinate de investigatori, cercetări la care au participat agenții de la unitățile specializate în dispariții ale Gardei Civile, precum Grupul Chinologic, cu câini antrenați în astfel de căutări. Căutările s-au desfășurat în mai multe localități, nu doar în Arenas. La căutări au participat și anchetatori de la Departamentul de Investigații Subacvatice, echipele de Salvamont, Serviciul de Protecție a Mediului Înconjurător (SEPRONA) folosind vehicule speciale și chiar un elicopter de la Serviciul Aerian al Poliției”, a transmis Poliția Spaniolă printr-un comunicat de presă, scrie telecinco.es

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri