Caută
Close this search box.

Ponta la pușcărie!

victor ponta

 

Se susține că Ponta ar promova încălcarea drepturilor omului în România prin băgarea oamenilor în pușcărie doar pentru că sunt suspecți în fața justiției. Chiar o persoană publică a spus în aseară în direct că îl urăște pe Ponta, pe care îl consideră un monstru al politicii românești, conform dcnews.ro. Respectivul vrea să îl vadă pe fostul premier al României, Victor Ponta, la pușcărie, asta pentru că, în opinia celui în cauză, Ponta s-a dat cu sistemul pe care pe vremea când conducea Guvernul îl critica.  Mircea Badea, pentru că despre el este vorba, s-a legat de o declarație făcută recent de fostul premier al țării, care spunea că în perioada 2014-2015 mergeau mai mulți infractori în pușcărie.

A mai spus că Ponta este un mincinos și că, dacă tot nu e nimeni la pușcărie, așa cum susține fostul șef al Executivului, îi dorește acestuia să ajungă el să vadă cum e. Badea a fost extrem de tranșant cu privire la declarațiile fostului premier, iar cuvintele sale au fost mai dure ca niciodată.

„El susține că este bun securismul, sunt bune încălcările drepturilor omului, sunt bune abuzurile, sunt bune condamnările nevinovaților că na, cine știe… odată cu toate aceste abominații, sunt închiși și șefii de clanuri. Ponta nu crede că putem fi o țară civilizată, un stat de drept în care magistrații își fac meseria, respectă legile”, a spus Badea aseară.

„Domnule Ponta, vreau să zic: dacă nu mai este nimeni la pușcărie, îmi doresc să fii tu la închisoare. Dar știi cum îmi doresc? Exact pe un dosar de c***t făcut de DNA, cum au intrat atâția, pe harneală proastă, pe o vrăjeală penibilă. Așa nu o să mai fii nostalgic. Așadar: Ponta la pușcărie! Asta îmi doresc”, a mai declarat Mircea Badea.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri