Caută
Close this search box.

Prim-ministrul, făcut praf după ce a îmbrățișat-o pe celebra Bianca Andreescu

Vedeta momentului în tenisul mondial, jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, glorioasa câștigătoare la US OPEN, a fost, FĂRĂ VOIA EI, implicată într-o adevărată controversă, ca să nu îi spunem scandal, de presă. Totul a început după ce sportiva a fost îmbrăţişată de premierul Canadei, Justin Trudeau, ca semn al bucurieri acestuia după performanța uriașă de la New York.

Bianca Andreescu a fost aştetată de mii de canadieni la întoarcerea acasă, după ce a reuşit marea performanţă de a câştiga US Open. La eveniment a luat parte şi premierul Canadei, Justin Trudeau. După ce a ţinut un discurs în care i-a mulţumit, acesta a îmbrățișat-o pe Bianca Andreescu. Imediat gestul său a fost EXTREM DE ASPRU aspru criticat de presă și politicieni, în special de aceștia din urmă

„În calitate de lider al Canadei, Trudeau ar trebui să fie un exemplu. Ce semnal transmite el despre comportamentul bărbaților puternici în preajma femeilor tinere”, a declarat senatoarea Linda Frum.

„De ce atinge o adolescentă acest individ ciudat, de vârstă mijlocie?”, a scris politicianul conservator, Ezra Levant pe Twitter.

Cam duri politicienii aceștia …

Mai ales dacă ne gândim că a fost o premieră absolută în istoria Canadei această victorie la un Grand Slam.

Primarul orașului Toronto a anunţat că Bianca Andreescu va fi omagiată în fiecare an pe 16 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri