Caută
Close this search box.

Primăria Capitalei va reglementa circulația trotinetelor

Primăria Capitalei transmite că va organiza o serie de dezbateri pentru reglementarea transportului cu trotinetele în oraş, cu accent pe siguranţa cetăţenilor.

La dezbateri vor participa reprezentanţi ai Poliţei Rutiere precum şi specialişti în mobilitate urbană, potrivit Mediafax.

„Având în vedere preocuparea cetăţenilor dar şi anumite îngrijorări exprimate în spaţiul public privind circulaţia trotinetelor electrice, Primăria Capitalei va organiza o serie de dezbateri, alături de reprezentanţi ai autorităţii locale, ai Poliţiei Rutiere, ai ONG-urilor şi asociaţiilor care au ca domeniu mobilitatea, pentru elaborarea unui regulament care să faciliteze acest mod de deplasare prin oraş, punându-se în primul rând accent pe siguranţa cetăţenilor”, a transmis Primăria Capitalei.

În ultima perioadă, atât în Bucureşti, cât şi în restul ţării, au avut loc mai multe accidente în care au fost implicate persoane care foloseau trotinete.

De asemenea, în spaţiul public şi pe reţelele de socializare există mai multe controverse în ceea ce priveşte reglementarea acestui mijloc de transport, mai ales în ceea ce priveşte viteza de circulaţia a trotinetelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri