Caută
Close this search box.

Profesoară BĂTUTĂ, IZBITĂ DE PEREȚI și sechestrată de directoarea școlii

ncident șocant într-o școală din România. Procurorii din Târgu-Jiu au început o anchetă, după ce o profesoară de limba română de la un gimnaziu s-a plâns că a fost lovită, sechestrată şi apoi şantajată de directoarea adjunctă a unităţii. Totul după ce dascălul şi-ar fi exprimat nemulţumirea faţă de comportamentului directoarei, în cadrul unei şedinţe la care participa şi un inspector şcolar.

Felicia Boceanu, profesoara de limba română, le-a povestit jurnaliștilor din presa locală că pe 14 februarie s-a plâns de comportamentul directoarei Școlii numărul 1 din Târgu Jiu, în cadrul unui control de la inspectorat.

A acuzat-o pe Daniela Morie că are un comportament abuziv faţă de cadrele didactice și că le vorbește urât. Ea susţine că atunci când s-a dus să ducă procesul verbal a fost agresată de directoarea adjunctă care a sechestrat-o în birou și a izbit-o de un perete, potrivit Realitatea TV.

Profesoara a depus plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, care confirmă cercetarea celor două directoare și a două profesoare.

În dosar este cercetată și Marcela Mrejeru, inspectorul școlar general, după ce a încercat să oblige cadrul didactic să-și retragă plângerea la adresa directorului adjunct al Școlii numărul 1, a informat Realitatea TV.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri