hontwatches Rolexs Men's & Women's Replica Watches Sale.
marți, decembrie 1, 2020
SlideShow
Acasă Actualitate Social Pumni, picioare și sticle în cap între fotbaliști, într-un club de noapte...

Pumni, picioare și sticle în cap între fotbaliști, într-un club de noapte din România

0
Bătaia între jucătorii provenind, culmea, de la aceeași echipă, a apărut din senin și, din păcate, unul dintre ei a avut ghinion şi a încasat o sticlă în cap, căzând inconştient, în pericol de moarte.

Bodyguarzii clubului de noapte nu au putut face față conflictului între jucători și a fost nevoie de intervenția a cinci echipaje de poliție, dar și a unei echipe de la trupele speciale din cadrul IPJ Maramureş. Mascaţii au ridicat din club mai mulţi tineri şi i-au dus la sediul IPJ pentru audieri, potrivit vasiledale.ro.

Un club de noapte din Baia Mare a fost scena unui scandal imens în care mai mulți tineri fotbaliști de la un club sportiv din Maramureș s-au bătut între ei.
Azi-noapte, la ora 03.45, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 că într-un local public de pe strada Independenței, din Baia Mare, a avut loc o altercație între mai multe persoane.

Echipajul de ordine și siguranță publică, deplasat de urgență la fața locului a identifica și condus la sediul poliției patru băimăreni, cu vârste cuprinse între 20 si 34 ani. Asupra unuia dintre ei a fost găsit un cuțit.

Polițiștii au întocmit dosar penal si continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii si liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, se arată în comunicatul emis de IPJ Maramureș.

74 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 4 =