Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, incendiază scena politică. Fostul jurnalist s-a dezlănțuit pur și siplu și amenină cu demisia. Mai mult, Rareș spune că va fi conflict deschis în PNL dacă vor fi primiți în partid cei care fug din ALDE. Prim-vicepreședintele PNL a transmis un mesaj clar în acest sens.

Rareș Bogdan a transmis un mesaj clar liberalilor în ceea ce privește primirea în PNL a vreunui parlamentar de la ALDE sau vreun primar de sector din Capitală. Dacă acest lucru se va întâmpla va intra în conflict deschis cu conducerea partidului, a punctat Bogdan.

”Lucrurile sunt simple: dacă moșmondim și ne uităm că 3 de la ALDE vor să meargă la PNL sau la USR, să vedem că-s băieți buni, eu vă zic NU! Cei care au guvernat alături de PSD și și-au asumat guvernarea alături de PSD nu au ce să caute alături de cei care vor să scoată România din marasmul ăsta (…) Noi nu am luat parlamentari de la ALDE pentru că transferul de parlamentari aparține altei epoci, pentru că traiseimul politic este cea mai mare plagă a acestei țări. Gândiți-vă că PMP a intrat în Parlament cu 26 de parlamentari și mai 14 sau 16, restul au fugit la putere. Ar fi anormal! Gândiți-vă PNL a intrat cu 99 de parlamentari și unii dintre ei au plecat la ALDE.

Păi cum vă imaginați că, eu, Rareș Bogdan, atâta timp cât am un cuvânt de spus în PNL voi accepta ca un fost parlamentar PNL care a fugit la ALDE sau PSD să revină în PNL. Cu riscul să plec eu, nu voi accepta niciodată așa ceva. Să fie lucrurile clare: nu voi accepta ca vreun primar de sector din București să vină către PNL.

În momentul în care PNL primi un primar de sector sau un parlamentar ALDE, în momentul în care se întâmplă această chestiune intru în conflict deschis, direct cu conducerea partidului și îi asigur că-n spatele meu se află zeci de mii, sute de mii de votanți liberali care cred la fel ca mine. Deocamdată, ceea ce știu eu este că președintele PNL, Ludovic Orban, a ferecat ușile.”, a declarat Rareș Bogdan, la B1 TV.

204 Vizualizări

1 COMENTARIU

  1. Sincer ? Bogdan are dreptate. Nu poti reprimi niste traseisti de profesie care nu fac altceva decit sa joace alba neagra cu votul oamenilor pacalindu-i de 3o de ani incoace. Acesti vinzatori de voturi pe proncipiul care da mai mult la la ma duc si votez cum vrea nu mia au ce cauta in Parlamentul romaniei si numai au ce cauta in politica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here