Caută
Close this search box.

Rareș Bogdan i le-a spus în față lui Marius Budăi, în direct: Ați furat toți în frunte cu Dragnea, n-o să mai aveți nici 10 la sută, sunteți niște tâlhari!

A fost un scandal uriaș duminică seara, în direct la România TV, între europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan și ministrul Muncii, Marius Budăi. Cei doi s-au contrat extrem de dur, iar europarlamentarul s-a indignat și înfuriat auzindu-l pe Budăi, după care i-a acuzat pe toți cei din PSD că au furat și i-a amenințat că vor ajunge alături de Liviu Dragnea. În schimb, Budăi a spus că, dimpotrivă, cei din PNL ar amenința bugetarii și pensionarii cu tăieri, dar că ar amenința și alte beneficii actuale ale cetățenilor.

Iată, parțial, dialogul dintre cei doi:

Rareș Bogdan: Uneori, chiar și oamenii din Ardeal din dorința de a fi plăcuți liderilor politici devin ipocriți și mint cu nerușinare.

Budăi: Pentru că m-ați jignit, vă rog să-mi spuneți care este minciuna spusă de mine.

Rareș Bogdan: Până veți ajunge în fața procurorilor, vă rog să mă ascultați. eu v-am ascultat și nu am vorbit peste dumneavoastră. Ați furat toți, în frunte cu Dragnea, și veți ajunge la pușcărie, așa cum meritați.

Budăi? Ce furturi am făcut eu?

Rareș Bogdan: Vreți să mă ascultați, că eu v-am ascultat. O să vă explica dacă mă lăsați să vorbesc.

Budăi: Ce să ascult? Ce furturi am făcut eu?

Rareș Bogdan: Ați furat toți, în frunte cu Liviu Dragnea! Ați furat toți și v-ați bătut joc de viitorul României.

Budăi: Nu ocoliți răspunsul și spuneți cu subiect și predicat ce am mințit eu, ce am furat eu?

Rareș Bogdan: Am spus puțin mai devreme ce ați furat și cum ați mințit. Nu înțelegeți sau vreți să vă trimit la școală, ca pe Viorica Dăncilă?

Budăi: Spuneți-mi ce am furat eu!

Rareș Bogdan: Sunteți cu toții în cârdășie, o știe toată lumea! O să ajungeți lângă Dragnea toți, o să vă judece în primul rând oamenii!

Budăi: Și ce am mințit eu? N-ați zis voi de la PNL că nu mai trebuie vouchere de vacanță, că nu…

Rareș Bogdan: Sunteți niște tâlhari care s-au urcat pe voturile oamenilor din 2016.

Budăi: Nu-mi vine să cred așa ceva! El îmi spune mie că am furat, ce dialog este ăsta? Arătați-mi că am mințit și continuăm dialogul.

Rareș Bogdan: Ați spus că noi tăiem pensiile. De unde ați scos aberația asta? Noi am spus foarte clar că nu vom tăia niciodată pensiile în România.

Budăi: Haideți să ducem dialogul într-o notă civilizată.

Rareș Bogdan: Ați mințit spunând că PNL vrea să taie voucherele de vacanță, să taie pensiile. Vă rog din suflet să nu generalizați la poziția oficială a PNL o declarație a unui membru.

Budăi: Haideți să avem un dialog civilizat. Ați spus că sunt mincinos. Cu ce am mințit eu, foarte exact ?

Rareș Bogdan: Ați afirmat că PNL vrea să taie salariile sau pensiile în România.

Budăi: Sunt declarații ale colegilor dumneavoastră care au spus că trebuie să vedem dacă mai aplicăm Legea salariilor și Legea pensiilor (…) N-am ce să discut cu un om care m-a făcut mincinos și hoț.

Rareș Bogdan: V-am spus că sunteți mincinos și v-am demonstrat asta! Ce să vă mai demonstrez? O să vă demonstrăm la vot, o să vă demonstreze românii. Ați eliberat 800 de criminali, de aceea nu vă vor mai vota românii, cel mult 10 la sută veți mai avea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri