Caută
Close this search box.

Reglare de conturi violente în PSD Cluj! Ce se întâmplă e de necrezut

liviu alexa

Reglari de conturi violente in PSD Cluj. Noul presedinte al PSD Cluj, Liviu Alexa, a publicat in ziarul pe care il patroneaza, Ziar de Cluj, o inregistrare, în care un pesedist de frunte il ameninta cu moartea pe un alt pesedist.

De asemenea, sunt reproduse si injuraturile dintre pesedisti. Iata ce scrie ziarul noului presedinte al PSD Cluj:

„Fosta conducere a PSD Cluj s-a obisnuit sa faca intalniri la crasma, inconjurati de hardaie de alcool, in betii crunte. Asa s-a intamplat si ieri cand deputatul Cornel Itu, deputatul Horia Nasra, consilierul judetean Remus Lapusan si cativa primari pucisti, printre care si Lucia Suciu, primarita din Chinteni, s-au adunat sa faca ‘lovilutie’, servind litri de alcool. In aburii palincii si spritului, nervii s-au erectat si pe multi dintre ei i-a apucat ‘corajul’.

Deputatul Horia Nasra, tare ca fularul, l-a sunat pe unul dintre prietenii intimi ai lui Dan Tamas, seful DGASPC Cluj, neavand curajul sa il sune direct, si ca un parlamentar decent ce este, i-a transmis ‘sa i-o suga’. Spre seara, barbatia l-a lovit si pe Ioan Oleleu, PSD-ist de vaza si seful Directiei Sanitar Veterinare din Cluj, care l-a sunat pe consilierul judetean Vladimir Matusan, caruia i-a adresat o sarja de injuraturi greu de reprodus, la care a adaugat si amenintari constante cu moartea:

‘Ba, iti arat eu tie p… ce esti, te omor si te ingrop in varf de munte!’, a spus Oleleu, seful DSV Cluj, asa cum puteti auzi in inregistrarea de mai jos pe care am decupat-o inspre final fiindca contine un limbaj incalificabil”.

Ziar de Cluj prezinta apoi si reactia noului presedinte al PSD Cluj, patronul publicatiei.

Liviu Alexa, presedintele PSD Cluj a reactionat ferm:

„Am spus ieri ceva si am avut gura aurita: politica nu se face la crasma, printre aburii alcoolului. Oleleu cel mulgator, domnul Oleleu, caruia ii place sa mulga societati comerciale, trebuie sa plece din functia de sef DSV si din partid. Ii cer demisia imediata. PSD nu poate fi reprezentat la nivel institutional de un om care ameninta cu moartea un consilier judetean destoinic cum e Vladimir Matusan. Este ceva ce depaseste orice imaginatie. Asta este politica lui Nasra, a lui Itu si a lui Lapusan, politica amenintarilor cu moartea, a gastilor, a betiilor”, a declarat Alexa.

Viorica Dancila i-a luat apararea, sambata, la Alba Iulia lui Liviu Alexa, care prin numeroase postari pe Facebook le-a adus adus jigniri obscene locuitorilor Clujului. Alexa a devenit recent noul presedinte al PSD Cluj.

„Cat de corecta credeti ca este asocierea PSD cu Liviu Alexa? Are o reputatie oarecum indoielnica, daca cititi postarile de pe Facebook o sa intelegeti la ce ma refer”, a fost intrebata Dancila de un jurnalist.

„Da, noi l-am numit interimar pe Liviu Alexa in momentul in care organizatia a obtinut 8%. Vrem sa obtinem rezultate mai bune, haideti sa nu judecam inainte si sa venim cu idei preconcepute despre o persoana. Sa vedem rezultatele pe care le va avea la prezidentiale si atunci vom decide”, a raspuns Dancila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri