Caută
Close this search box.

S-au terminat banii, PSD? Sectorul 5 este invadat de gunoaie

sectorul 5

Gramezi de gunoaie pe strazile din Sectorul 5, Bucuresti. Mai multe imagini transmise redactiei de un cititor aktual24.ro arata starea deplorabila in care a ajuns aceasta zona.

„Buna ziua, tot Sectorul 5 se cufunda in gunoie. Am facut in ultima luna 2 sesizari catre primaria sectorului 5 si nu am primit niciun raspuns. Am facut si sesizare catre firma contractata pentru serviciile de salubrizare, dupa cateva zile am primit urmatorul raspuns: ‘Buna ziua, serviciul de salubritate a fost sistat pentru neplata facturilor’”, informeaza cititorul.

Gunoaiele trebuiau sa fie ridicate de compania Rosal.

Iata cum arata acum strazile din Sectorul 5.

Primar al Sectorului 5 este Daniel Florea (PSD).  Acesta a alocat recent patru milioane de euro pentru a elimina un proiect de ajutorare a copiilor saraci din Sectorul 5 al Capitalei. Daniel Florea se teme ca Valeriu Nicolae, coordonatorul proiectul, va candida impotriva sa la alegerile locale.

„PSD-ul a castigat iarasi. Ilogic, marlanesc si tipic cu oamenii lui Vanghelie, omul Partidei Romilor si cei de la UNPR. Au votat sa bage 4 mil EUR pentru a face exact ceea ce facem noi minus dedicatie tipica voluntarilor, partea de ajutor medical, administrativ, oftalmologic, hrana si urgente pe care le faceam noi, in aceeasi scoala. Gratis, pe banii nostri.

Asta o vor face numai cu o parte a copiilor si familiilor lor caci o buna parte nu pot intra in programul lor. Probabil o sa vina cu salarii mai mari ceea ce o sa forteze o parte a celor de la Policy Center sa munceasca pentru ei lucru care o sa-i afecteze negativ si pe cei de la Policy.

Am ceva planuri pentru ce o sa fac pentru a nu pierde copiii care sunt la cel mai mare risc de a nu se duce la scoala si meditatii pentru cei care au nevoie. Probabil o sa folosesc casa proprie si o sa incerc sa cumpar o alta casa care sa functioneze si ca adapost pentru cei care au cea mai mare nevoie (femei si copii abuzati sau foarte vulnerabili din ghetou sau pentru alti oameni care au nevoie). O sa o numim Casa Buna.

USR, PLUS, PNL promit ca pentru alegerile locale o sa imi iau o pauza profesionala si o sa fac tot ceea ce pot pentru a scoate PSD-ul de la primaria sectorului 5 si a Bucurestiului. Imi fac si mutatie pentru a ma asigura ca pot vota pentru ambele primarii. Asta a fost o victorie pirica si sper eu ca printre ultimele victorii ale PSD-ului. Romania nu e PSD-ul. Romania mea e Romania sutelor de voluntari si a oamenilor cu bun simt care sfintesc locul unde sunt”, a promis Valeriu Nicolae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri