Caută
Close this search box.

Samsung Galaxy Fold va fi lansat pe 6 septembrie

samsung

Primul telefon pliabil produs de Samsung va fi scos spre vânzare vineri, după ce unele problemele au întârziat lansarea inițială, relatează BBC.

Galaxy Fold va fi disponibil pe 6 septembrie în Coreea de Sud, urmată de țări selectate, inclusiv SUA, Marea Britanie și Singapore.

Lansarea aparatului de aproape 2.000 de dolari (1.634 de lire sterline) în aprilie a fost amânată, după ce recenzorii preliminari au raportat ecrane sparte. Samsung s-a grăbit să lanseze smartphone-ul pliabil înaintea rivalilor săi. Firma a spus că în iulie a făcut „îmbunătățiri” ale dispozitivului și a planificat ca telefonul să poată fi pus în vânzare în septembrie. Este vorba de faptul că firma a văzut că profiturile au scăzut pe fondul unei încetiniri mai largi a industriei, influențată și de războiul comercial SUA-China.

Samsung, cel mai mare producător de smartphone-uri și cipuri de memorie din lume, se confruntă cu o concurență din ce în ce mai mare din partea rivalilor, precum firma de tehnologie chineză Huawei. De asemenea, navighează pe o posibilă perturbare a activității sale de cipuri dintr-un război comercial între Coreea de Sud și Japonia.

Huawei a devenit cel de-al doilea cel mai mare vânzător de smartphone-uri din lume anul trecut și intenționează să lanseze smartphone-ul pliabil în septembrie. La începutul acestui an, firma chineză de tehnologie Xiaomi a dezvăluit un prototip al unui smartphone pliabil care se transformă într-o tabletă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri