Caută
Close this search box.

Scandal la Videle, după ce primarul i-a dat jos bannerele Vioricăi Dăncilă

La Videle, oraşul natal al Vioricăi Dăncilă, e bai mare. Primarul localităţii, Nicolae Bădănoiu, a cerut luni de urgenţă demontarea bannerelor electorale pentru promovarea Vioricăi Dăncilă, pe motiv că ar fi fost ridicate ilegal în oraş.

Primarul din Videle, Nicolae Bădănoiu, a trimis o adresă către PSD Teleorman, în care susţine că pentru montarea bannerelor este nevoie de un aviz de publicitate temporară, în condiţiile legii.

Primarul mai susţine că pe 12 septembrie a observat cum pe străzile oraşului apar bannere fără autorizaţie cu chipul Vioricăi Dăncilă, potrivit Mediafax.

S-au dispus verificări, iar Poliţia din Videle a constatat că în noaptea de 12 spre 13 septembrie în oraşul Videle au fost amplasate bannerele candidatului PSD la prezidenţiale.

FOTO: b1

„Vă rugăm (…) să ne puneţi la dispoziţie documentele care vă îndreptăţesc să amplasaţi bannerele publicitare. În cazul în care nu deţineţi aceste documente, vă solicităm ca în termenul menţionat mai sus să procedaţi la demolarea bannerelor menţionate”, se arată în comunicarea Poliţiei locale Videle către organizaţia PSD Teleorman.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri