Caută
Close this search box.

Scandal monstruos la RTV: Cumpănaşu s-a certat ca la uşa cortului cu avocatul familiei Luizei, Tonel Pop

Cumpănaşu

Scandal şi jigniri în direct la România TV, duminică seara, între avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, şi unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu.

Unchiul Alexandrei, care a trecut deja la campania de strângere de semnături pentru a intra în cursa pentru fotoliul de preşedinte al României, a fost dur criticat de Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, acesta acuzându-l că „nu-i mai ajunge familia Alexandrei şi se sprijină şi pe familia Luizei“.

Cumpănaşu a anunţat că ar urma să se întâlnească cu mama şi cu bunicul Luizei Melencu, pentru a lămuri situaţia privind telefoanele primite de cele două familii, imediat după răpirea fetelor. Anunţul a venit după ce bunicul Luizei a mărturisit că ar fi recunscut o voce ca fiind cea a bărbatului care i-a telefonat în 19 aprilie, dar şi un număr de telefon, în timpul unei discuţii cu un jurnalist.

Anunţata întâlnire urma să se producă duminică, 1 septembrie, însă Alexandru Cumpănaşu a petrecut ore întregi la Dobrosloveni, localitatea de domiciliu a Alexandrei Măceşanu, unde a avut o întâlnire cu sătenii de acolo, de la care ar vrea să ştie mai multe despre reţelele de trafic din zonă.

„Domnul Cumpănaşu îşi face în mod clar campanie electorală pe acolo, iar la momentul la care a fost întrebat dacă va candida la preşedinţie, la un alt post concurent, a spus că este bărbat, nu este gândac, să facă acest lucru.

Nu înţeleg de ce vrea să vorbească cu familia Luizei, pe mine nu m-a contactat, nici măcar pe familia Luizei n-a contactat-o, n-a sunat-o, dar vrea să-şi facă campanie.

Nu-i mai ajunge familia Alexandrei, acum vrea să se sprijine şi pe familia Luizei? S-ar putea să nu-i meargă! De ce nu merge cu mine, de ce nu vorbeşte cu familia? Ce, face el cercetări? Dacă eu vreau să vorbesc cu familia Alexandrei, cu toate că dânsul nu este nici avocatul, nici altceva, eu nu-mi permiteam să mă duc fără să vorbesc fără să spun.

FOTO: adevarul.ro

Ne desolidarizăm, ne separăm total de această chestiune şi de campania la prezidenţiale a domnului Cumpănaşu. Eu am avut încredere şi interese comune, dar din acest moment nu ne mai interesează. Problemele sunt reale, dar nu trebuie să ne cocoţăm pe ele pentru avantaje personale. (…) Poporul român este foarte sensibil la copii, dar nu este tâmpit, ţineţi cont“, a spus Pop, citat de Adevărul.

Replica lui Alex Cumpănaşu a venit la scurt timp, tot în direct la România Tv. Acesta l-a numit, la rândul său, pe Tonel Pop, „avocatul PSD”, „care s-a agăţat şi el de o familie“.

„Este un om cu o opinie care s-a agăţat şi el de o familie, care nu aveau, săracii, o soluţie şi ar trebui să spună, cred eu, domnia sa foarte clar cam ce înţelegere are şi cam cât a cerut despăgubiri statului român şi cam cât vrea să primească de la statul român. (…)

Mi-a trimis până acum zeci de mii de mesaje că vrea să comunicăm şi că vrea să ţinem aproape. Eu nu ţin aproape de oameni care au fost avocaţii PSD-ului, care au avut firmă care a lucrat cu PSD până acum. (…)

Cumpănaşu: Nu discut cu avocaţii PSD

Cred că l-a deranjat pe acesta faptul că în direct l-am rugat pe bunicul Luizei să vedem dacă numărul de telefon de pe care a fost sunat la mai multe zile după ce a fost răpită nepoata domniei sale coincide cu numărul de telefon de pe care a fost sunată mama Alexandrei.

Asta a fost tot, dar văd că se comportă ca un stăpân, aşa, al familiei.

Eu îi aduc aminte că e doar un simplu avocat, şi dacă vrea, intrăm în detalii ce fel de avocat este. Pentru mine contează în acest moment ce spun oamenii“, a spus Cumpănaşu.

„Îmi duc această campanie, sunt în campanie şi sper să ajung preşedinte, pentru că în momentul ăla o să rad toată mafia din România, inclusiv toţi şmecherii de avocaţi care se agaţă de familii“, a ameninţat unchiul Alexandrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri