Alexandru Cumpănașu a declarat astăzi că cere oficial reaudierea familiei lui Gheorghe Dincă după ce DIICOT a confirmat că sunt suspecți pentru complicitate. Candidatul la alegerile prezidențiale spune că avocatul se va ocupa mâine de această solicitare pentru că în continuare există multe semne de întrebare cu privire la gradul de implicare al copiilor și al soției lui Dincă în speța de la Caracal.

Alexandru Cumpănașu: „Cer reaudierea familiei lui Dincă pentru complicitate la trafic de persoane”

„Vom solicita cât se poate de clar reaudierea familiei lui Dincă pentru complicitate la infracţiunea de trafic de persoane şi omor, în vederea reţinerii şi arestării acestora. Dacă depunem această solicitare înseamnă că avem probe în acest sens, le au şi procuroii. Mâine, în mod oficial, avocatul nostru va depune această solicitare de audiere în vederea reţinerii şi arestării familiei lui Dincă”, a declarat azi Cumpănașu, scrie româniatv.net.

O situație neobișnuită s-a produs azi la audierea lui Gheorghe Dincă. Avocatul acestuia a părăsit sala de mai multe ori, lăsându-l pe criminal fără asistență juridică. Din această pricină și din cauza faptului că Dincă nu părea foarte cooperant, s-a sistat audierea fostului șofer de ocazie pentru o nouă audiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 2 =