Caută
Close this search box.

Sex în familie în judeţul Botoşani. Aveau relații sexuale cu prietena fiicei lor, de 13 ani

sex

Cei doi, Ionuţ şi Cătălina A., de 37 şi 32 de ani, au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava pentru infracțiunea de act sexual cu un minor.

Cei doi ar fi făcut sex cu colega de la școală a fiicei lor, care le era și vecină, după ce i-au câștigat încrederea. Au fost condamnați la închisoare cu suspendare și probabil că decizia blândă a magistraților de la Judecătoria Darabani i-a determinat să își pună în practică fanteziile sexuale care implică minori.

În această primăvară, tocmai fiica acestui cuplu și-a reclamat tatăl pentru viol. Tatăl se află încă de atunci în stare de arest preventiv.

Fiica lui, care ar avea acum în jur de 14 ani, le-ar fi povestit anchetatorilor detalii extrem de explicite privitoare la actele sexuale, cu tot felul de amănunte pe care un copil la vârsta ei nu ar fi trebuit să le experimenteze. Poate, cel mult, să le cunoască pentru a se proteja de astfel de situații.

Ce este mai șocant este faptul că respectiva copilă ar fi povestit inclusiv faptul că familia sa este abonată la tot felul de canale cu filme pentru adulți, care sunt urmărite de părinți împreună cu copiii, iar mai apoi puse în practică. Iar fata considera firești aceste situații.

Și astfel a început o nouă anchetă cu care implică relații sexuale cu minor. Anchetatorii au solicitat efectuarea de expertize prin care să fie probat actul sexual cu prelevare de AND de pe articole vestimentare. Între timp, fata care a fost consiliată de un psiholog independent și-a retras declarațiile inițiale.

Acesta nu este singurul caz înregistrat în nordul județului unde a fost semnalată o avalanșă de sesizări despre agresiuni sexuale cu copii. Un fenomen, spun anchetatorii. Procurorii din zona Darabaniului au început să solicite sprijin din partea celor de la Botoșani pentru anchetarea acestor cauze.

Un alt caz punctual se referă la un alt tată care ar fi întreținut relații sexuale cu ambele fiice pe care le are. Familia locuiește într-un alt județ iar copilele au povestit ceea ce trăiesc acasă, pe când se aflau în vacanță la bunici, în județul Botoșani.

Și în sistemul educațional au fost o serie de astfel de agresiuni sexuale, unele aflându-se la faza de cercetare, la altele fiind deja dispusă trimiterea în judecată a inculpaților, conform publicaţiei Botoşăneanul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri